Terug

Talentenbeurs

 

Zoek je een nieuwe uitdaging op werkgebied? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in deze regio? Dan nodigen we je van harte uit voor de Talentenbeurs. Deze beurs is een initiatief van Talentencampus Oss, die hierbij nauw met onze bank optrekt.

Tussen 19.00 en 21.00 uur kun je kennismaken met ruim 70 bedrijven uit de regio. In hun stands vertellen ze je graag over de beroepen binnen hun organisatie en de vacatures die ze hebben. Een mooie kans om op een laagdrempelige manier en vrijblijvend rond te kijken. Wie weet kom je wel de baan tegen waarnaar je op zoekt bent!

Je kunt gewoon binnenlopen, inschrijven is niet nodig.
 

Voortgezet onderwijs en mbo

Overdag wordt de beurs bezocht door maar liefst 2.500 leerlingen van het (voor-) laatste jaar van het voortgezet onderwijs en het mbo. Het is voor de meeste jongeren namelijk een hele uitdaging om te ontdekken welke richting op het gebied van studie en werk bij hen past. Tijdens de Talentenbeurs hebben ze de mogelijkheid om zich in korte tijd heel breed te oriënteren. Uiteraard is de beurs ook ’s avonds voor hen toegankelijk. Neem dus gerust je zoon of dochter mee als hij of zij meer wil weten over studies, beroepen en (bij)banen.


Programma

Tussen 19.00 en 21.00 uur is de Talentenbeurs geopend voor alle belangstellenden.