Terug

Rabo Clubsupport met Christels Club Carrousel

De Rabobank Clubkas Campagne is Rabo ClubSupport geworden. Maar het uitgangspunt is hetzelfde gebleven: lokale verenigingen en stichtingen ondersteunen bij het realiseren van hun plannen. Zonnepanelen voor het clubhuis? Een nieuw scorebord? Ideeën voor een gezonde kantine? Het kan allemaal. En reken maar dat de finaleavond net zo’n feest wordt als de afgelopen jaren!

Deze keer gaan we op pad met Christels Club Carrousel. Niemand minder dan Christel de Laat logeert deze week namelijk in ons werkgebied. Met een autootje vol koffers rijdt ze – samen met onze medewerkers – naar vier bekende locaties om de bijdragen van Rabo ClubSupport uit te reiken aan de deelnemende verenigingen en stichtingen. Dat zijn weer mooie bedragen, die bepaald zijn aan de hand van de stemmen van onze leden. Zo hebben zij direct invloed op de manier waarop wij als bank een deel van onze winst investeren in ons werkgebied.


Extra prijzen

Ook besteden we aandacht aan de clubs die de afgelopen periode het meest zijn opgevallen, bijvoorbeeld vanwege hun ludieke acties of hun opvallende aanwezigheid op social media. Ook zij kunnen een paar mooie extra prijzen winnen.

Inschrijven kan alleen via de deelnemende verenigingen en stichtingen. Zij zijn hier al over geïnformeerd.


Programma

19:00 - 20:00Ontvangst
20:00 - 21:00Uitreikingen
21:00 - 22:00Naborrel