Terug

Ledenavond: Samen gaan we voor !mpact

Luisteren, samenwerken, inspireren, denken en doen. Dat is wat we voor je in petto hebben tijdens onze ledenavond. Maar wel met de nodige humor! We hopen je te ontmoeten tijdens deze bijzondere ledenavond, zodat we samen voor !MPACT kunnen zorgen.

Ali B zorgt voor… !MPACT
Hoe zorg je ervoor dat je impact hebt op de wereld om je heen? Dat is nog niet zo’n simpele vraag. Daarom hebben we iemand uitgenodigd die daar heel inspirerend over kan vertellen: Ali B.

Ali neemt ons mee in zijn kijk op de wereld. Alles heeft impact, stelt hij: zelfs het kleinste gebaar kan tot grootse dingen leiden.

De veelzijdige artiest vertelt deze avond over overeenkomsten en verschillen, over stad en dorp, over mensen en inspiratie. Natuurlijk doet hij dat met een dosis humor: zonder al te scherpe randjes, maar vol enthousiasme.

Karin Bruers presenteert… Themaquiz met mooie prijzen
Verbinden en kennisdelen: het zijn twee begrippen die centraal staan bij onze bank. Dat lijkt heel saai, maar dat is het niet. Zéker niet als cabaretière Karin Bruers ermee aan de slag gaat. Dat doet ze samen met vier prominente gasten uit de omgeving én het publiek, onder meer met een interactieve quiz. Karin interviewt Paul van Tilburg, Liz Chermin, Joep Kemkens en Damian van Essen en stelt de vragen die zij voor jou bedacht hebben over thema’s die de komende tijd extra aandacht hebben bij onze bank; ondernemen en groei, wonen en duurzaamheid, voeding en innovatie en jongeren en hun toekomst. Heb jij de meeste goede antwoorden in de snelste tijd? Dan staat er een mooie prijs voor je klaar. Kortom: winnen, lachen en ook nog iets opsteken… dit wordt een topavond!

Mick Stender en band
De afsluiting van deze avond is in handen van Mick Stender en zijn band. Deze 21-jarige singer-songwriter, opgegroeid in Heesch, is er klaar voor om Nederland te veroveren. Hij speelde deze zomer met zijn band MuzeMisse plat, heeft inmiddels twee singles uitgebracht en werkt hard aan zijn eerste EP. Zijn stijl laat zich het beste omschrijven als een mix van americana en alternatieve country. Een uitstekend slotakkoord voor een avond vol dynamiek!


Programma

19:00Ontvangst
20:00 - 22:00Programma
22:00 - 23:00Naborrel


Zie je hier de knop 'Inschrijven voor wachtlijst'? Dan is het aantal te vergeven plaatsen reeds gereserveerd. Je komt dan op een wachtlijst voor deze avond. Wanneer er door annuleringen weer plaatsen beschikbaar komen, zullen we op volgorde van inschrijving contact zoeken met mensen op de wachtlijst.