Terug

Samen naar de Lion King

Vanwege het succes van de film The Lion King heeft Disney haar filmlicenties aan bioscopen verlengd. Dit betekent dat we de eerder geplande datum hebben moeten verzetten. De filmvoorstellingen zullen op zaterdag 21 december plaatsvinden om 10.30 en 14.30 uur.

Jong geleerd is oud gedaan, toch? Ook geldzaken kun je daarom het beste al op jonge leeftijd leren. Sparen hoort daarbij. En als je meedoet aan "Spaarmaand oktober", belonen we dat met een heuse filmmiddag!

Op 21 december draaien we, om 10.30 en 14.30 uur, in Cultureel Centrum De Pas in Heesch een echte Disney-klassieker: The Lion King. Een bijzondere film, want deze nieuwste versie is gemaakt met ‘levensechte’ dieren. Wil je dochter of zoon daar graag naartoe? Dat kan door te sparen! Alle kinderen die in spaarmaand oktober minimaal tien euro sparen (fysiek op één van onze kantoren of digitaal), krijgen een kaartje.

Je kunt je kind opgeven voor één van beide filmvoorstellingen.
De kinderen kijken de Nederlands gesproken versie, zonder begeleiding van de ouders/verzorgers. Er is genoeg begeleiding van De Pas en de Rabobank in de zaal. Voor ouders en verzorgers die willen wachten hebben we een plekje in het café van De Pas.


Is je kindje nog te klein voor een filmvoorstelling?
Dan kun je je kind gewoon hieronder inschrijven en op het inschrijfformulier kiezen voor een leuke knuffel in plaats van de filmvoorstelling. 

Na je inschrijving ontvang je hiervan meteen een bevestiging. Nadat gecontroleerd is of er aan de voorwaarden voldaan is, ontvang je automatisch het e-ticket voor de filmvoorstelling of de knuffel. De knuffel kun je op vertoon van het e-ticket afhalen bij een kantoor van Rabobank Oss Bernheze (tussen 1 oktober en 4 november) of tijdens de filmvoorstelling in De Pas.

De voorwaarden voor de spaarmaand kun je hier bekijken.

Kleurwedstrijd
Financiële zelfredzaamheid is belangrijk, maar andere vormen van zelfredzaamheid ook. Daarom ondersteunen we Stichting Hulphond. De honden die deze stichting opleidt, zorgen voor zelfredzaamheid bij speciale doelgroepen, zoals mensen die epilepsie of een beperking hebben.

Wil je kind een kijkje nemen bij Stichting Hulphond? Dan kan hij of zij de kleurplaat inkleuren. De mooiste tekeningen winnen een rondleiding!

Je kunt de kleurplaat hier downloaden of ophalen bij onze kantoren. De ingekleurde kleurplaten kun je (uiterlijk 8 november) inleveren bij één van onze kantoren.

Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. De rondleiding bij Stichting Hulphond vindt plaats op woensdagmiddag 27 november om 15.00 uur.

Kijkwijzeradvies 9+
Ouders/verzorgers bepalen zelf voor hun kind of ze deze film mogen zien.


Programma

Filmvoorstellingen zaterdag 21 december

Aanvang film: 10.30 uur. Zaal open: 10.00 uur. Verwacht einde 12.45 uur.

Aanvang film: 14.30 uur. Zaal open: 14.00 uur. Verwacht einde 16.45 uur.