Terug

Groeien in de Regio

‘Growing a better world together’: dat is het motto van de Rabobank. Maar wat betekent dat nou voor klanten en leden in het werkgebied van Rabobank Oss Bernheze? Veel, als het aan ons ligt. De Maand van de Coöperatie is daar een goed voorbeeld van.

Ons motto houdt in dat we samen met onze omgeving willen bouwen aan een betere wereld. Daar spannen we ons nationaal en internationaal voor in, maar natuurlijk ook lokaal en regionaal. We zijn niet voor niets een coöperatieve bank. We leveren onze bijdrage aan die betere wereld op grofweg twee manieren. Ten eerste door dicht bij onze klanten te staan bij het bereiken van hun persoonlijke of zakelijke doelen. En ten tweede door extra aandacht te geven aan onderwerpen die voor het hele werkgebied belangrijk zijn.

Dichtbij
We willen onze klanten over de volle breedte van dienst zijn. Dus niet alleen financieel en commercieel, maar ook maatschappelijk. Stel dat je bijvoorbeeld je huis wil verduurzamen; dat is zowel maatschappelijk als financieel belangrijk. Onze medewerkers zijn dan heel makkelijk bereikbaar om je daarbij te helpen. Niet alleen met financieel advies of een specifieke lening, maar ook met kennis, kunde én een netwerk dat je verder kan helpen. Daarbij denken we niet alleen vanuit het traditionele bankgebouw. Ook langs de lijn, op het schoolplein of in de winkel kun je je vertrouwde Rabobank-gezicht aanspreken.

Extra aandacht
Daarnaast zijn er thema’s die van algemeen belang zijn. Bijvoorbeeld omdat veel mensen zich met zo’n onderwerp bezighouden. Of omdat het erg van belang is voor de toekomst van het hele werkgebied. Samen met anderen willen we impact creëren. Daarvoor delen we onze kennis, brengen we mensen samen en zorgen we voor actie. Een goed voorbeeld is onze ledenavond waarbij onze vier thema’s een belangrijke rol in het programma hebben gekregen.

We ontmoeten je graag tijdens de ClubSupport-avonden of de Ledenavond Impact.